به گزارش سراج24، این روزها که شیوع بیماری کرونا به سوژه اول بیشتر رسانه های کشور تبدیل شده است و هر رسانه ای تلاش می کند تازه ترین اخبار در خصوص این بیماری را پوشش دهد، مردم و مخاطبان رسانه ها در بمباران خبری محاصره شدند که اخبار مختلف را از هر سویی به سمت آنها روانه و موجب سرگردانی و تشویش بیشتر آنها می شوند.
دراین شرایط مردم نیز به دنبال خوشایند سلیقه و تمایلات فکری خود هستند و در میان انبوه اخبار رسانه های مختلف تلاش می کنند اخبار مورد علاقه خود را انتخاب کنند و کمتر در اندیشه اطلاع از اخبار و اطلاعات درست و واقعی هستند، علاوه بر آن فضای ملتهب جامعه نیز موجب می شود مخاطبان اخبار مایوس کننده واسترس زا را بیشتر باور کرده و به هر شایعه و خبر کذبی توجه نشان دهند.
در چنین فضایی برخی رسانه ها ومنابع مهم اطلاعاتی نیز از فرصت نهایت استفاده را کرده و با تحریف و جعل اخبار واقعی و ایجاد فضای رعب و وحشت در جامعه مخاطبان بیشتری جلب کرده و برای خود شهرت ومحبوبیت کسب می کنند.
در این شرایط با آگاهی هر چند اندک از سواد رسانه ای و به اصطلاح ارتقای دانش رسانه ای جامعه، عموم مردم می تواند قدرت تشخیص اخبار جعلی را از اخبار گمراه کننده پیدا کنند و سمت و سوها و جهت گیری های رسانه های مختلف در انتشار اخبار را به سرعت شناسایی کرده و بر اساس آن در خصوص پیگیری اخبار از رسانه ها تصمیم گیری کنند.
همچنین افزایش سواد رسانه ای، رسانه های معتبر را از رسانه های معاند متمایز کرده و سردرگمی مخاطبان در این بمباران خبری را کاهش دهد.
انتهای پیام/